Pozvánka na Den dřeva a medu

14. 7. 2015

Památkovou rezervaci Betlém Hlinsko opět provoní dřevo a med. V sobotu 25. července 2015 se uskuteční další program z Hlineckého duhového léta - Den dřeva a medu. Předcházet mu budou již tradiční páteční Selské trhy před Orlovnou.

V pestrém programu "Dne dřeva a medu" se můžete těšit na tradiční vyřezávání soch motorovou pilou, které budou následně vydraženy pro dobročinné účely. Nemalým lákadlem je také plavba po Chrudimce na dřevěném voru, ukázka sportovního dřevorubectví, divadelní představení souboru GT Hlinsko nebo vyhlášení soutěže "Řád Hlinecké medové vařečky". Pro nejmenší jsou připraveny dovednostní soutěže a kouzelník. A chybět nebudou také ukázky řemesel věnující se zpracování dřeva, práce šindeláře, řezbáře či hračkáře. Celý den bude doprovázen tradičním jarmarkem.

Aktuální informace naleznete na níže uvedeném odkazu nebo Vám je poskytne: Turistické informační centrum Hlinsko, Čelakovského 561 (Betlém), 539 01 Hlinsko 469 312 349, ic@hlinsko.cz, www.hlinsko.cz, Facebook – Hlinecko

http://www.hlinsko.cz/mesto/cestovni-ruch-turistika-pamatky/duhove-leto/duhove-leto-2015/den-dreva-2015

foto

Přílohy: