Celorodinná hra SPUŠTĚNA!

30. 4. 2015

Celorodinná hra „Poznejte zelené srdce Česka“ aneb zábavné putování po území Chráněné krajinné oblasti Žďárských vrchů odstartovala na Svatojiřském jarmarku 24. dubna 2015 v Hlinsku. Po celý jarmak se mohli hráči zdarma registrovat ve stánku Místní akční skupiny Hlinecko. Odpoledne proběhla autogramiáda s ilustrátorkou knihy pověstí paní Ivou Hauptmannovou.

Hra „Poznejte zelené srdce Česka“ je putovní hra určená pro hráče, návštěvníka, turistu do 25 let. Hráč se zaregistruje v jednom ze čtyř informačních center na území Místní akční skupiny Hlinecko, z.s. nebo MAS Havlíčkův kraj, o.p.s. (Hlinsko, Ždírec nad Doubravou, Křižánky, Svratka). Při registraci obdrží zdarma ilustrovanou knihu pověstí z území Žďárské vrchy a putovní knihu, do které sbírá razítka. Podle počtu sesbíraných razítek si hráč vyzvedává odměny v informačním centru – omalovánky, pexeso, puzzle, hru apod.

Po naplnění putovní knížky razítky je hráč zařazen do slosování o zarámovaný obrázek od ilustrátorky knihy. Místa, kde se vydávají razítka jsou označena zeleným srdíčkem.

Podrobná pravidla hry a seznam míst pro obdržení razítka do putovní knížky naleznete níže a také na www.mashlinecko.cz v záložce projekty a akce mas – Poznejte zelené srdce Česka, kde se dozvíte kompletní informace o projektu.

Zahrajte si s námi a poznejte zelené srdce Česka!

Kancelář MAS Hlinecko

Přílohy:

Galerie