12. ročník spolupráce neziskovek

16. 9. 2017

V pátek 6. října 2017 se uskutečnil dvanáctý ročník akce „Tady neziskovky-vítejte!“, kde se školám a veřejnosti představily neziskové organizace působící na Hlinecku.

V sídle FOKUSU Vysočina mohli návštěvníci shlédnout prezentaci neziskových organizací a diskutovat s jejími představiteli. Pro účastníky byl připraven program v budově i na přilehlé zahradě. Hosté, převážně z řad základních škol z území MAS Hlinecko, byli hravou formou seznámeni s činností jednotlivých neziskových organizací, vždy byli obdařeni drobným dárkem a mohli si zakoupit vystavené výrobky. 

Místní akční skupina Hlinecko poskytovala návštěvníkům informace o činnosti MAS a byla prezentována zavedená regionální značka „Kvalita z Hlinecka“. Jako dárek si účastníci mohli odnést dětský časopis Hlinecký Strakáček, katalog regionálních výrobků a také ochutnat místní certifikované potraviny: Hlinecký chléb z přírodního kvasu z Pekařství Vacek, uzeninu z Řeznictví u Švandů, med květový od Františka Řezníčka nebo čerstvé sýry z farmy Pod Kopcem Rychnov.

Galerie