Setkání partnerů a seminář k soutěži Vesnice roku 2017

7. 3. 2017

Místní akční skupina Hlinecko si Vás dovoluje společně s Celostátní sítí pro venkov pozvat na setkání partnerů, zástupců a představitelů místních samospráv a dalších zájemců o problematiku rozvoje venkovského prostoru, které se uskuteční ve středu 22. března 2017 od 9:00 v restauraci U kováře Matěje, Veselý Kopec 59. Přihlášku a program setkání naleznete v příloze této aktuality.

Těšíme se na Vaši účast.

V rámci setkání proběhne prezentace aktivit obce Vysočina, která v roce 2013 získala v soutěži Vesnice roku ocenění Oranžová stuha, o rok později ocenění Zelená stuha a v roce 2015 se stala obec Vysočina Vesnicí roku Pardubického kraje a v celostátním kole obsasila druhé místo.

Součástí programu bude seminář, kde Vám starosta obce Vysočina a zástupci Pardubického kraje poskytnou aktuální informace k letošnímu ročníku Vesnice roku 2017. Dále proběhne také exkurze za příklady dobré praxe Programu rozvoje venkova a Programu obnovy venkova na území obce Vysočina a MAS Hlinecko.

Pro zájemce z Pardubického kraje je připraven svoz a rozvoz účastníků po trase Pardubice-Chrudim-Slatinany-Nasavrky-Trhová Kamenice-Veselý Kopce a zpět.

Kontaktní osoba: Bc. Hana Rouhová, rouhova@mashlinecko.cz.

 

Přílohy: