Strategie MAS Hlinecko je schválena

1. 1. 1970

4. ledna 2017 byla finálně schválena a odsouhlasena poslední - čtvrtá část- strategie Místní akční skupiny Hlinecko, z.s.

MAS Hlinecko měla možnost získat finance ze všech čtyř nabízených operačních programů a tyto také pro žadatele ze svého území všechny získala. O  tyto finance MAS požádala již v prosinci 2015. Rok čekání a doplňování se vyplatil.

 

Schválení celkového konceptu strategie bude doprovázeno zasláním akceptačních dopisů ze strany jednotlivých ministerstev.

Vzhledem k tomu, že ostatní operační programy (Program rozvoje venkova, Operační program Životní prostředí i Operační program Zaměstnanost) schválili strategii MAS Hlinecko již v listopadu 2016, MAS Hlinecko se bude snažit vypsat výzvy pro žadatele z území dle možností již v průběhu března- dubna. Nyní zástupci MAS musí vyčkat na tzv. „akceptační dopis“ ze strany jednotlivých ministerstev a doložit všechny podklady k výzvám.

O aktualitách a dalších možnostech (výzvy, konzultace, školení) budou všichni zájemci informováni prostřednictvím webových stránek i kontatování zástupců databáze MAS.

Olga Ondráčková, manažerka zodpovědná za strategii MASH