Hlinecko má svůj kalendář

15. 11. 2016

Místní akční skupina Hlinecko připravila pro své území týdenní stolní kalendář pro rok 2017.

Je ilustrován známým kreslířem regionu Jiřím Vaňkem a nosným téma kalendáře jsou zajímavosti z různých oblastí z území. V jednotlivých dnech najdete názvy pořádaných akcí různých organizací v regionu v roce 2017 a také informace o všech obcích a jejich místních částech.

Křest kalendáře se uskuteční na Vánočním jarmarku na Betlémě 25.11.2016 od 17:00 hodin. Na stánku MAS Hlinecko bude připravena krátká autogramiáda pana kreslíře Jiřího Vaňka, kde bude možné zakoupit kalendář a nechat si jej podepsat autorem obrázků. Pro region je připraveno pouhých 100 kusů těchto kalendářů k prodeji. Ostatní kalendáře jsou určeny členům MAS Hlinecko, zástupcům obcí, škol a spolupracujícím partnerům jako poděkování za celoroční intenzivní spolupráci. Věříme, že z výsledku budete všichni mile překvapeni.

Na stánku MAS Hlinecko bude také možnost zakoupení knihy o Sakrálních stavbách Hlinecka, zdarma nové číslo dětského časopisu Hlinecký Strakáček a bude zde i ukázka výrobků regionální značky Kvalita z Hlinecka.

Kancelář MAS Hlinecko

Galerie