MAS Hlinecko odměnila na Dni dřeva a medu vítěze

1. 8. 2016

V sobotu 30. července 2016 se uskutečnil v areálu památkové rezervace Betlém již pátý ročník Dne dřeva a medu a při této příležitosti odměnila Místní akční skupina Hlinecko tři výherce ze Zpravodaje MAS a tři z dětského časopisu Hlinecký Strakáček.

Za namalovaný obrázek z dětského časopisu Hlinecký Strakáček, zaměřeného na řemeslo pivovarnictví, obdržely děti od výrobního ředitele pivovaru vstupenky na prohlídku Hlineckého pivovaru Rychtář.

Za vyluštění tajenky a fotohádanky ze Zpravodaje MAS obdrželi vítězové knihu Sakrální stavby, památky a drobné objekty, kterou vydala MAS Hlinecko v prosinci 2015. V knize naleznete historii, fotografie a popis stavu 145 sakrálních staveb z regionu Hlinecka.

Kniha Sakrální stavby i dětský časopis Hlinecký Strakáček jsou k dostání v kanceláři MAS Hlinecko na adrese Máchova 1121 v Hlinsku nebo v Turistickém informačním centru na Betlémě v Hlinsku.

Cena knihy je 250 Kč, dětský časopis je zdarma. Obě publikace jsou také umístěny v elektronické verzi na webových stránkách MAS Hlinecko www.mashlinecko.cz.

Kancelář MAS Hlinecko

Galerie