Soutěž Stavby našeho regionu

1. 3. 2021

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

jedná se o soutěž dětí z mateřských škol, žáků prvního stupně základních škol a školních družin o nejkrásnější stavby z Hlinecka vytvořených ze stavebnice Teifoc. Stavebnice byly zakoupeny MAS Hlineckem v rámci podpory kvality výuky polytechniky. Práce s touto stavebnicí podporuje rozvoj jemné motoriky, logického a prostorového myšlení, posiluje plánovací schopnost dětí a stimuluje dětskou kreativitu. Stavebnice byly rozdány přihlášeným školám. Děti/žáci postaví model dominanty (budovy), jejich obce a okolí ze stavebnice. Školy hotový model vyfotí a fotografii zašlou do MAS Hlinecko.

Fotografie všech modelů budou zveřejněny na stránkách MAS a na Facebooku projektu, kde proběhne hlasování o nejlepší model - první místo z MŠ a ZŠ získá odměnu!

UZÁVĚRKA ZASÍLÁNÍ FOTOGRAFIÍ: do 30. 4. 2021

Všechny fotografie budou vystaveny na internetové stránce MAS Hlinecko a od 3. 5. 2021 do 14. 5. 2021 bude zahájeno on-line hlasování o nejkrásnější fotografii z obou kategorií.

Těšíme se na hotové stavby!!!

SOUTĚŽ JE ORGANIZOVÁNA V RÁMCI PROJEKTU FINANCOVÁNÉHO Z OP VVV S NÁZVEM MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP HLINSKO II S REGISTRAČNÍM ČÍSLEM CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0009503.

Galerie