Kvalita z Hlinecka u otevření školicího střediska REACH

30. 9. 2015

Ve čtvrtek 24. 9. 2015 bylo ve firmě SAVE CZ s.r.o. slavnostním přestřižením pásky otevřeno Regionální školicí středisko REACH. Otevření se zúčastnilo několik desítek pozvaných hostů v čele se senátorkou Miluší Horskou.

Regionální školicí středisko REACH bude sloužit široké veřejnosti. Uskuteční se v něm odborná školení zaměřená na REACH, což je zkratka pro chemickou politiku Evropské unie a další kurzy a školení pro získání odbornosti. Název vychází z jeho obsahu – registrace, evaluace (hodnocení), autorizace (povolování) a omezování chemických látek. V České republice se vyskytují celkem čtyři taková střediska.

Po celou dobu otevření bylo pro hosty připraveno pestré a bohaté občerstvení, kde nechyběly potraviny a jídla oceněná regionální značkou „Kvalita z Hlinecka“, k poslechu hrála živá hudba, proběhla degustace vín a na závěr byl nakrojen dort s logem společnosti.

Zástupci MAS Hlinecko představili přítomným hostům regionální značku "Kvalita z Hlinecka", její vznik, jednotlivé držitele, katalog všech oceněných a možnosti jejího získání ve třech oblastech: výrobky a produkty, zážitky, ubytovací a stravovací služby.

Kancelář MAS Hlinecko

Galerie